Aviornis Regio Holland jaarvergadering i.c.m. parkbezoek

Start datum: maart 04
Begin tijd: 13:00
Eind tijd: 14:00

 

Omschrijving: 

Zoals gebruikelijk trappen we het activiteiten jaar af met een jaarvergadering.  

Omdat er vorig jaar weinig terecht is gekomen van de geplande uitstapjes die we op hadden staan willen we het jaar goed beginnen.

De vergadering vindt plaats op zaterdag 4 maart in de cafetaria van dierenpark Van Blanckendaell park aan de Veilingweg 9 1747 HG in Tuitjenhorn.

We starten met de jaarvergadering om 13.00 uur en we verwachten binnen of na een klein uurtje daarmee klaar te zijn.

Daarna zal Bas Kolenberg, de man die in het park voor de vogels verantwoordelijk is daar nog het e.e.a. over vertellen.

Na afloop daarvan kun je het park bezoeken waar dieren te vinden zijn uit Z-Amerika, Afrika, Europa, Eurazië, Azië, Oceanië en N-Amerika.  

Zie voor meer info: www.blanckendaellpark.nl

Ben je lid van de regio Holland dan is deelname aan de vergadering i.c.m. het parkbezoek gratis, voor steunleden van onze regio is een eigen bijdrage van 10 euro van toepassing.            

Wil je als regio lid je partner of een introducé meenemen dan zijn de kosten daarvoor 7,50 euro, voor een eventueel tweede of meerdere introducés is dat 15 euro pp.

Om alles goed te laten verlopen dien je jezelf met of zonder partner of introducé van tevoren aan te melden zodat we weten met hoeveel deelnemers we deze middag gaan beleven.  

Uiteraard hopen we op een goede opkomst.

Aanmeldingen ontvangen we graag z.s.m. bij voorkeur per mail naar hilgertvantol@gmail.com of telefonisch 06 43559212.   

Wacht alsjeblieft dus niet tot de laatste dag, de eventueel van toepassing zijnde eigen bijdrage kun je overmaken op Rabobank nr. NL88RABO0346940311 onder vermelding van jaarvergadering.

Bij aankomst bij het park kun je jezelf aanmelden bij de kassa, ze hebben daar een lijst liggen van degene die zich voor deze middag op hebben gegeven. Vanaf de kassa is het ongeveer 500 meter lopen naar de cafetaria waar je eventueel na afloop van de vergadering ook nog iets kunt nuttigen, deze keer op eigen kosten.

Jullie zijn welkom vanaf 12.30 uur, de koffie staat dan klaar met iets lekkers.

Met vriendelijke groet het regio Holland bestuur.