Uitnodiging Jong Aviornis Tuinbezoek + BBQ!

Start datum: juli 14
Begin tijd: 14:00
Eind tijd: 20:30

 

Omschrijving: 

Uitnodiging: Jong Aviornis Tuinbezoek + BBQ!

Zondag 14 juli 2024 is het weer tijd voor een Jong Aviornis activiteit.
We zullen op deze dag vanaf 14:00u te gast zijn bij Hilgert en Betty van Tol om een kijkje te nemen in hun collectie met meer dan 30 verschillende soorten watervogels, rode ibissen, Inca sternen en nog veel meer!

Na de mogelijkheid om rond te kijken bij de collectie is er genoeg ruimte om gezellig bij te kletsen over het verloop van jullie kweekseizoen, andere vogelpraat en natuurlijk nog veel meer. Om 17.00 willen we starten met een heerlijke verzorgde BBQ.
Doordat wij tijdens deze activiteit een heerlijke BBQ zullen organiseren vragen wij een eigen bijdrage van €12,50 per persoon.

Het tuinbezoek zal plaatsvinden in Mijdrecht. Na aanmelding krijg jij het adres toegezonden. We willen uiteraard discreet omgaan met het precieze adres, maar geen zorgen, er is een bushalte op loopafstand aanwezig!
Mocht je niet op eigen gelegenheid naar het tuinbezoek kunnen komen, neem dan contact op met Jong Aviornis (middels de mail of whatsapp). We hopen namelijk dat iedereen kan deelnemen en zoeken graag samen mee naar een oplossing!

Aanmelden kan door €12,50 over te maken naar NL93RABO0117789070 ten name van V.L.A.D. de Kok onder de vermelding van ‘voor- + achternaam + Jong Aviornis’
en daarbij een e-mail te sturen naar youngaviornis@gmail.com ter bevestiging van je deelname. Vermeld in deze mail of er bepaalde dieetwensen/allergieën zijn.

Wanneer:       Zondag 14 juli 2024
Hoelaat:         Van 14.00 uur tot plusminus 20.30 uur
Waar:             Mijdrecht (bushalte op loopafstand aanwezig)

Mochten er vragen zijn of wil je dat wij meedenken met de mogelijkheden waardoor jij ook aanwezig kunt zijn op het tuinbezoek, stuur dan een mail naar youngaviornis@gmail.com of een Whatsappje naar 0628735593

Team Jong Aviornis