maandag 06 maart 2023

 

Prijswinnaars enquête Aviornis website

 

Beste Aviornis-leden,

Zoals jullie weten heeft Aviornis rond de Kerst een enquête onder haar leden en bezoekers van de website gehouden. 

Ruim 440 respondenten hebben deze enquête ingevuld! Wat een geweldig resultaat! De door jou gegeven antwoorden helpen ons enorm bij het proces om onze nieuwe website vorm te geven. Enerzijds geven de antwoorden een bevestiging van onze eigen gedachten, en anderzijds geeft het ook nieuwe inzichten die soms onverwacht zijn. Daarvoor zijn wij iedereen heel erg dankbaar. Hier kunnen wij mee vooruit!

Vooraf lieten wij al weten dat we uit deze respondenten een winnaar zouden loten voor een VVV-cadeaubon ter waarde van €100. De internetcommissie maakt nu kenbaar dat er zelfs 3 winnaars zijn!

De winnaars zijn inmiddels op de hoogte gesteld. Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van zaterdag 15 april aanstaande zullen wij aan het grote publiek kenbaar maken wie er gewonnen hebben. Tijdens de ALV zullen we ook een presentatie geven van de resultaten hoe wij deze resultaten gebruiken bij de ontwikkelingen. Mocht u het leuk vinden om te zijner tijd deel te nemen aan ons panel voor het uittesten van de nieuwe website, laat het ons dan even weten. Verder bent u uiteraard van harte welkom op de ALV! Klik hier om u aan te melden voor de ALV. 

Met vriendelijke groet,

Aviornis International Nederland
Internetcommissie