donderdag 15 augustus 2019

 

verslag jaarvergadering 23 januari regio Zwolle

 

Jaarvergadering regio Zwolle 23januari

 

De vaste kern van de regio Zwolle was weer bij elkaar en luisterde naar de voorzitter die de datums en plannen van regio Zwolle opsomde; Wie wanneer kwam spreken en waar het over zou gaan. De meesten waren vooral nieuwsgierig waar de busreis heen ging dit jaar en dat wordt: Zaterdag 1 Juni naar  Landgoed Hoenderdeall in Anna Palona en naar Blanckendeal in Tuitjehorn.  Dus 2 parken op 1 dag dat kan alleen maar mooi worden en vast voor iedereen wat bijzonders te zien, opgeven is al mogelijk!

Wij hebben als bestuur en regio Zwolle afscheid genomen van onze secretaris Jan brouwer, Jan heeft het vele jaren gedaan maar vond het voor nu genoeg. Wij bedanken Jan voor de jaren van alles bijhouden en gaan er vanuit dat wij hem nog wel terug blijven zien op de ledenavonden.

Het stukje van de penningmeester is voor de meesten droge stof maar de oplettende mensen in de zaal konden geen ongeregeldheden vinden en zo kreeg ook dit jaar de penningmeester weer applaus  voor zijn gedane werk.

Na het officiĆ«le  gedeelte is het tijd voor een hapje en een drankje en op groot scherm waren beelden te zien van de film: vogeltrek een iedereen kon bij praten en vooruit denken richting het voorjaar samen.  Na de verloting en enkele dozen wissels op de parkeerplaats konden wij alleen weer richting huis en wordt een ieder terug verwacht op 27 maart voor een avond met Christiaan Luttenberg

 

Andries heshusius