Disclaimer

De website van Aviornis International Nederland, www.aviornis.nl, is gebouwd in opdracht van Aviornis International Nederland, onder supervisie van de internetcommissie.

Voorwaarden en aansprakelijkheid

1.

Inhoud

 

AVIORNIS is niet aansprakelijk te stellen voor onjuistheden en ontbrekende informatie op de aangeboden pagina's.
Claims betreffende schade door opvolging van informatie op deze website, inclusief ontbrekende informatie of onjuistheden, zullen daarom worden verworpen.

2.

Referenties en links

 

AVIORNIS is niet aansprakelijk voor enige inhoud of onderwerpen die gevonden kunnen worden via zijn pagina's. Verder is AVIORNIS niet aansprakelijk voor mogelijk geplaatste berichten door derden in advertenties, forums, e.a.

3.

Copyright

 

Het is niet de bedoeling van AVIORNIS om enig materiaal te gebruiken waarop copyright berust, zonder toestemming van de rechtmatige eigenaar.
Al het materiaal op deze website gecreëerd door AVIORNIS zijn auteursrechtelijk beschermd.
Elke vorm van duplicering van teksten, objecten, afbeeldingen e.a. voor andere digitale of gedrukte publicaties is niet toegestaan zonder toestemming van de auteur.

4.

Privacy policy

 

Wanneer het mogelijk is persoonlijke en/of zakelijke informatie (e-mail adressen, namen, adressen) te versturen d.m.v. digital formulieren e.d. gebeurt dit vrijwillig. Het gebruik van gepubliceerde persoonlijke of zakelijke gegevens is verboden voor marketing doeleinden. Aanbieders van ongewenste spam berichten kunnen worden bestraft.
Misbruik van advertenties en/of forums wordt zo mogelijk bestraft. Als vanzelfsprekend dient men zich aan de etiquete te houden.

5.

Legale geldigheid van deze disclaimer

 

Deze disclaimer wordt beschouwd als onderdeel van deze website om misverstanden te voorkomen. Indien delen van de inhoud op de website niet rechtmatig of niet correct zijn, zal dit de inhoud en aansprakelijkheid van andere delen niet beïnvloeden door dit feit. AVIORNIS is niet aansprakelijk voor enige inhoud of onderwerpen die gevonden kunnen worden via zijn pagina's. Verder is AVIORNIS niet aansprakelijk voor mogelijk geplaatste berichten door derden in advertenties, forums, e.a.

Aviornis International logo
Copyright © Aviornis International Nederland