Internet commissie

De Internet Commissie houdt zich bezig met het optimaliseren van de website van Aviornis Nederland. De website bestaat sinds december 1997 en heeft haar diensten in de afgelopen jaren dubbel en dwars bewezen. De commissie heeft zich tot doel gesteld om de website zodanig te ontwikkelen dat leden en andere bezoekers de website kunnen gebruiken als bron van inspiratie en informatie. Daarnaast fungeert de website als multifunctioneel platform voor diverse modules zoals ledenadministratie en ringendienst. 

De website van Aviornis Nederland geldt als een van de meest uitgebreide en interactieve van vogelhoudend Nederland.

Wie is de Internet Commissie?

De Aviornis Internet Commissie bestaat uit een groep enthousiaste Aviornisleden en externe specialisten. Daarnaast wordt de commissie in haar werk gesteund door enkele vaste medewerkers.

De toekomst van de commissie en de website

We zijn ons er bewust van dat de functies van de website gewaarborgd moeten blijven, dat de kwaliteit van de website hoog in het vaandel staat en dat de website haar actuele karakter moet behouden. We hebben nog veel wensen om onze website uit te breiden met nieuwe functionaliteiten en modules.
Mochten er leden zijn die ervaring hebben met het schrijven van website modules of het schrijven in CMS (Typo3), dan mogen zij zich altijd vrijblijvend aanmelden bij de Internet Commissie.
Wellicht komt uw hulp ons nu of binnenkort nog eens van pas!

Vaste medewerkers


Internet Commissie

Mevr Tonnie Grolleman
Dhr Marius Sijtsma
Dhr Wobbe Bouma
Mevr Ingeborg Davidse
Dhr Jan Harteman


E-mail: internet@aviornis.nl

Vogeldatabase

Technische gegevens
Dhr Marius Sijtsma
E-mail: internet@aviornis.nl

Afbeeldingen vogels
Dhr Jan Harteman
E-mail: jan@harteman.nl

Soortbeschrijvingen

Dhr Jaap Korten
E-mail: jkorten@xs4all.nl