Aviornis promotie

Aviornis Nederland kent nog geen officiële promotie commissie. Maar dat wil niet zeggen dat er geen promotie activiteiten plaatsvinden, in tegendeel zelfs!

Iedere regio of werkgroep onderneemt haar eigen activiteiten waarbij de doelstellingen van de vereniging worden uitgedragen naar diverse doelgroepen.

Tentoonstellingen en shows

Onze regio's nemen deel aan nationale of regionale evenementen waarbij complete vogeltuinen worden aangelegd. Hierbij worden onze vogels geheel in Aviornis-stijl getoond aan een groot en breed publiek. De volières en vijvers zijn altijd mooi aangekleed met beplanting, waardoor de vogels echt tot hun recht komen. In de Aviornisstand is informatie te vinden over de vereniging, de vogels en kunnen vaak ook attributen worden aangeschaft zoals boeken.

Veel liefhebbers werken altijd enthousiast mee bij de organisatie, opbouw en afbouw van de evenementen. Enkele regio's hebben demontabele volières en vijvers in gebruik, zodat op- en afbouw in sneltrein vaart kan plaatsvinden.

De deelname aan evenementen is altijd een energieke en gezellige aangelegenheid. Heb je zin om mee te helpen? Meld je dan aan bij je eigen regio, want misschien is er binnenkort weer een evenement waar je hulp welkom is!

Wil je weten waar Aviornis dit jaar te vinden is? Bekijk dan het jaaroverzicht

Banners en posters

In 2007 zijn we begonnen met het ontwikkelen van aantrekkelijke banners (80 x 200cm) en posters. Deze werden en worden gebruikt tijdens grote evenementen zoals de Nationale Huisdierendagen, de Noordshow, Oneto en de Utrechtse Dierendagen. Ook kunt u deze banners en posters tegenkomen op kleinere evenementen in uw regio.

De banners en posters worden nog altijd positief ontvangen. We willen de trend voortzetten met het ontwikkelen van nog meer nieuwe materialen.

Promotiestand op de Utrechtse Dierendagen in december 2007.

Website

De website van Aviornis Nederland vormt een sterk medium met een groot bereik. Ze legt dan ook geen windeieren. De website wordt beheert door de internetcommissie.

Partnerorganisaties

Ook op de  websites van diverse partnerorganisaties vindt u Aviornis terug. Zo schreef Aviornis al artikelen voor het tijdschrift Levende Have en kunt u ons terugvinden op de website van Stichting Platform Verantwoord Huisdierenbezit. Aviornis helpt zo actief mee aan de verspreiding van infomatie, maar maakt zichzelf ook bekend aan een breed publiek.

Een van de 10 promotiebanners.
Een promotieposter