Regio Holland

 

Hartelijk welkom bij de grootste Aviornis regio van Nederland.

Regio Holland is naast de overige regio’s de grootste Aviornis regio. Dit merken we dan ook op onze bijeenkomsten, waar telkens weer zowel een groot aantal regioleden als Aviornis leden van de overige regio’s op afkomt.

Activiteiten

Het bestuur van de Regio Holland organiseert regelmatig diverse activiteiten voor haar Aviornis regioleden.

Het activiteitenjaar wordt tijdens de regio-jaarvergadering die meestal plaats vind in maart geopend, deze vergadering vind de laatste jaren meestal plaats bij één van onze leden die de beschikking hebben over een "vergaderruimte". Na afloop van de vergadering is er dan de mogelijkheid om de vogeltuin van het betreffende lid te bekijken en uiteraard zorgen we als bestuur voor een drankje (nieuwjaarsborrel) en een hapje en er is gelegenheid om de laatste nieuwtjes over onze vogels met elkaar uit te wisselen.

In het voor- en najaar organiseert het regiobestuur excursies of tuinbezoeken binnen of buiten de regio. Er worden zelfs busreizen naar het buitenland georganiseerd. Al deze uitstapjes zijn elke keer weer indrukwekkend.
Tijdens deze excursies of tuinbezoeken kunt u o.a. zien hoe andere leden hun vogels houden. We proberen leden op verschillende manieren met elkaar in contact te laten komen, voor de gezelligheid en zodat er kennis uitgewisseld kan worden. Naast deze excursies organiseert Regio Holland ieder jaar weer een goed bezochte Ruilbeurs en een gezellige BBQ.

Om op de hoogte te worden gebracht van al deze leuke activiteiten krijgen de leden van Regio Holland naast het Aviornis International blad een digitaal  informatieboekje van Regio Holland opgestuurd (maximaal 4 maal per jaar).

Ontvangt u dit blad nog niet, geef dan uw mailadres door aan één van de bestuursleden.

Kom ook eens langs!

Bent u nog nooit op een van onze bijeenkomsten geweest? houdt dan de activiteitenagenda goed in de gaten, want u bent van harte welkom!       Ook als u nog geen lid bent van deze regio!

Als u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met een bestuurslid van Regio Holland.

Tot ziens!

Met een vriendelijke groet,


Het Aviornis Regio Holland bestuur.

Regio Holland

Deze regio omvat de postcodes:
1000 t/m 3399