09-08-12

 

Verslag BBQ 2012 Regio Holland

 

Verslag BBQ 2012

 

Zaterdag 16 juni 2012 was het weer zover, onze jaarlijkse bbq van de regio. Dit keer was het de beurt aan Noord-Holland.

De familie Kruyff van het landgoed Hoenderdaelt had aangeboden om het bij hen te doen en dit aanbod hebben we met beide handen aangenomen.

De opkomst was overweldigend, maar liefst 60 mensen waren gekomen. We hoefden alleen de entree te betalen en verder was het geheel verzorgd door de familie Kruyff.

Allereerst werden we persoonlijk rondgeleid over het park door Robert Kruyff. Deze rondleiding duurde ongeveer twee uur. We hebben alle verblijven gezien, terwijl Robert er wat over vertelde.

Voor de roofvogelshow hebben we de leeuwen verblijven gezien. Dit was erg indrukwekkend en het geheel zag er fantastisch uit.

De roofvogelshow was spannend. De vogels gingen ver weg en konden door de wind het fluitje niet altijd horen. Maar uiteindelijk kwam het allemaal goed en konden we richting bbq.

We raakten aan de hertenburgers en onderling was het weer gezellig zoals elk jaar het geval is.

Het park vind ik erg mooi. Het is zeer de moeite waard om het nogmaals te bezoeken en in alle rust over het park te wandelen en te genieten in het stiltegebied, want ook daar zijn diverse dieren te bewonderen zoals herten, nandoe’s , kluten en lepelaars.

Ik wil de familie Kruyff hartelijk bedanken voor de gastvrijheid.

Groeten Arie Pankras