03-03-10

 

BBQ van 2009 was meer dan geslaagd!

 

Meer dan geslaagd!

Zaterdag 27 juni hielden we onze jaarlijkse BBQ, dit jaar bij André van Kleef in Heerhugowaard. Van te voren wisten we dat het aan de locatie niet zal liggen om een gezellige BBQ door Andre te laten organiseren, grote tuin, grote schuur om eventueel gebruik van te kunnen maken bij slecht weer en veel te zien in zijn pas aangelegde park.

Aan zijn gastvrijheid hoef je ook niet te twijfelen maar als je dan ruim veertig aanmeldingen krijgt en je staat er alleen voor dan rijst toch de vraag op “moet er nog geholpen worden “nee hoor”  was het antwoord van André,  ”ïk red het wel, ik ben wel wat gewend” Dat bleek ook, voldoende plaats, voldoende te drinken, voldoende vlees met toebehoren en nog lekker ook!!!

Het was geweldig, prima sfeer echt “Aviornis”. Gelukkig had André wel heel veel steun van Gré,  zowel met de voorbereiding als de uitvoering zodat André zich zelf af en toe vrij kon maken om met enkele onder ons zijn heerlijkheid te laten bekijken. Dat de opkomst zo groot was was voor het bestuur ook een prettige verassing hetgeen betekend dat het in een behoefte voorziet en vraagt om herhaling. Daar heeft de voorzitter meteen maar voor gezorgd door te vragen wie volgend jaar e.e.a. zal willen organiseren en daar werd spontaan op gereageerd door Theo Balvers die zich aandiende als gastheer.

André, hartstikke bedankt voor de geweldige middag en avond die je ons hebt bezorgd!!!!

Namens het gehele bestuur,  Jos Strooper.