27-03-08

 

Leuke reactie op excursie "Veenstreek" Regio Holland

 

Een leuke reactie op excursie regio Holland van een Limburgs lid!

Hallo beste vogelvrienden,

 Via het forum van Aviornis waar ik toch sinds ik lid geworden ben in april dit jaar regelmatig op rondkijk zag ik een oproep van mijn jonge vriend Brian  Wie gaat er mee.

 Ik dacht toen bij mezelf oh  dat is leuk en gaf me op om mee te gaan. nog niet wetende dat het een uitstapje voor jullie regio was. Maar geen probleem, ik was meteen welkom en heb ook een geweldige dag met jullie mogen meebeleven.

 Ik zal nog lang met plezier aan deze mooie dag terug denken.

 Al die mooie eenden en ganzen die ik bij verschillende liefhebbers heb mogen bekijken hebben een grote indruk bij mij achter gelaten.  Om zoveel soorten watervogels op een dag te zien is voor mij toch heel bijzonder.

 Wat me ook opviel waren de leuke contacten onderling tussen de leden in de jullie regio.

Hiervoor ben je natuurlijk ook lid van een vereninging als Aviornis.  Het is toch geweldig om samen als vereniging bij elkaar eens te gaan kijken naar de manier hoe andere leden hun hobby beleven. ( Lijkt me ook eens leuk om in Limburg te doen )

 Normaal rij ik de polder met de auto snel door en mede door de leuke boottocht over de plassen en sloten heb ik de polder dan ook eens rustig kunnen bekijken en genieten van al het moois wat de polder te bieden heeft   "dit is heel veel"

 Voor mij was het een prachtige dag en hopelijk tot een volgende keer.

 

De groetjes uit Limburg van Jan Willem