09-09-13

 

Tuinbezoek regio Nijmegen een succes

 

Zaterdag 7 september 2013 was het zover. Het eerste Tuinbezoek van regio Nijmegen. Zo'n 60 personen, waaronder zelfs een paar leden van andere regio's, hadden zich aangemeld om bij vier van onze leden eens een kijkje te komen nemen in hun (vogel)tuin.

Het was in alle opzichten een zeer geslaagde dag. De eigenaren van de deelnemende tuinen hadden hun uiterste best gedaan om hun tuin er prachtig uit te laten zien.

Er werden rondleidingen gegeven en voor de mensen die dan net wat later kwamen stond er koffie en thee met wat lekkers klaar en wachtte rustig op hun beurt om ook rondgeleid te worden. De wachttijd werd benut om over elkaars ervaringen met al die vogels te vertellen.

Op het laatste adres stond de BBQ al klaar. Omdat er wat regendruppels vielen zaten we gezellig met zijn allen in een grote schuur na te genieten van wat we die dag hadden gezien.

Hierbij wil ik nogmaals de deelnemers hartelijk bedanken voor het openstellen van hun tuin.

Iedereen was enthousiast en een vervolg kan natuurlijk niet uitblijven. Volgend jaar komt er weer een Tuinbezoek maar ditmaal dan op andere adressen.

Wordt vervolgd dus....

 

Ineke van Dieten