06-03-12

 

Verslag bijeenkomst regio Nijmegen 28 februari 2012

 

Opening door de voorzitter, dhr Johan Heinink.   

Presentielijst: aanwezig zijn 46 leden (inclusief dames) en er zijn 6 afmeldingen.

De notulen van de vorige vergadering worden voorgelezen zijn hierbij goedgekeurd. Het jaarverslag van 2011 wordt voorgelezen door de secretarisHet kasverslag is door dhr. Ladenstein en dhr. van Bakel gecontroleerd en in orde bevonden. Cor de Bruijn is hierbij, zoals dhr. Ladenstein het zo mooi verwoord, gedechargeerd.

Onze penningmeester neemt de winst- en verliesrekening door, en hierbij zijn door de leden geen aan- of opmerkingen.

De kascommissie voor volgend jaar bestaat uit de heren van Bakel en de heer Pieter van de Cruijsen. Dhr. Wintjes biedt zich aan om reserve te zijn.

Bij de bestuurverkiezing zijn de heren de Bruijn en Heesakkers aftredend en herkiesbaar. Zijn worden dan ook unaniem herkozen.

Mededelingen: Bart de Klein vertelt over de eendaagse reis die regio Nijmegen gaat maken op 29 september a.s. We gaan naar de fam. Lemmens in Echt en we brengen een bezoek aan het papegaaienpark in Eindhoven. Opgave kan via e-mail of middels door het invullen van een formulier welke bij het bestuur kan worden ingeleverd.

Van de rondvraag wordt geen gebruik gemaakt.

Na de pauze verzorgt de heer Trapman een schitterende diaserie over Hongarije.

na de lezing dankt de voorzitter dhr. Trapman voor zijn presentatie en iedereen voor zijn/haar aanwezigheid en sluit hierbij de vergadering. De volgende vergadering is op 11 september a.s.

Ineke van Dieten
Secretaris