28-09-11

 

Verslag bijeenkomst regio Nijmegen 20 september 2011

 

Bijeenkomst 20 september 2011 in zaal Thekes te Herpen

Opening door de voorzitter. Johan Heinink heet iedereen van harte welkom.

Aanwezig zijn 57 leden en er zijn 9 afmeldingen.

De notulen van de vorige vergadering worden voorgelezen zijn hierbij goedgekeurd.

Jubileum dag in Burgers Zoo: Het programma is uitgebreid omdat het hoofdbestuur heeft bijgedragen aan het feest. Daardoor kunnen we ’s middags om 16.00 uur de dag afsluiten met hapjes en drankjes. (Hoofdbestuur: Hartelijk dank!) Er wordt gevraagd op tijd te zijn omdat we nogal een strak schema hebben.

Bij de rondvraag vraagt dhr. van Pinxteren een applausje voor de deelnemers aan “Effe noar Geffe” voor hun werk aldaar.

Voor de pauze neemt Jaap Korten (voorzitter van regio Midden Nederland) het woord. Hij is bij ons aanwezig om aandacht te vragen voor een reis naar Engeland in 2012 die zij samen met onze regio willen maken. Jaap is onlangs met zijn vrouw Janna naar Engeland geweest en laat ons, middels een powerpoint presentatie, de mooiste plekken zien die zij hebben bezocht. Het lijkt een prachtige reis te worden, en verschillende leden melden zich in de pauze dan ook al graag aan. De reis zal plaatsvinden in de week van Hemelvaart 2012.

Na de pauze verzorgt de heer Trapman een dialezing over de Camarque in Frankrijk, een moerasgebied in de Zuid-Franse Rhônedelta.

Na de lezing dankt de voorzitter dhr. Trapman voor zijn schitterende diaserie en iedereen voor zijn/haar aanwezigheid en sluit hierbij de vergadering. De volgende vergadering is op 22 november.

 

Ineke van Dieten