22-11-07

 

Ledenvergadering op 20 november 2007

 

De 40 aanwezigen worden om 20.00 uur welkom geheten door de voorzitter, waarna ons onlangs overleden lid Adriaan Langenhuize met een kort woord en een enkele ogenblikken stilte wordt herdacht. We hebben een trouw lid verloren, waarop altijd een beroep kon worden gedaan.

Bij de ingekomen stukken wordt een brief voorgelezen van een kritisch lid. Wegens afwezigheid van de inzender wordt de behandeling uitgesteld tot de volgende vergadering in februari.

Onze reis naar Frankrijk afgelopen september komt ter tafel. De deelnemers krijgen een geïllustreerd verslag van deze reis met een leuke groepsfoto. Het was een prachtige trip naar twee mooie parken. Daarover was iedereen het eens.

Op een vraag van dhr. van Gaal of weer gezamenlijk geënt kan worden tegen ganzenhepatitis bij watervogels, wordt gemeld dat bij voldoende deelname dhr. de Bruijn voor entstof kan zorgen. Wel graag even bij hem opgeven, zodat hij de entstof bij de volgende vergadering kan meebrengen.

Na de pauze wordt een diaserie gebracht door dhr. Jan Huntinga, wildbeheerder bij de Kroondomeinen. Het was een ontroerende, met heel veel gevoel voor de natuur gebrachte voordracht. Hier stond een man met passie en liefde voor zijn werk. De zaal was geboeid en vol aandacht.

Om 22.30 uur dankt de voorzitter dhr. Huntinga voor zijn voordracht en de aanwezigen voor hun aandacht en wenst iedereen wel thuis.

Tot februari, onze volgende vergadering.

Els Heinink-Staal