17-02-15

 

Inventarisatie vogels, Aviornis regio Zeeland

 

Als bestuur menen wij er goed aan te doen een inventarisatielijst samen te stellen voor diegene die daar belangstelling voor hebben. Hiermee denken wij het onderling contact onder de leden te verbeteren en is het voor de leden veel eenvoudiger om er achter te komen welke vogels gehouden worden door onze clubleden.

Wij willen deze lijst verstrekken aan ALLE LEDEN van regio Zeeland. Indien u geen opgave doet, gaan wij er vanuit dat u geen belangstelling voor deze lijst heeft.  Het is de bedoeling dat u voor 1 april as de gegevens doorstuurt aan Theo of afgeeft op de vergadering 30 maart as. Wij hopen de gegevens zo spoedig mogelijk te verwerken en dit bekend te maken op de volgende vergadering in oktober.

Wij kunnen ons voorstellen dat er enige terughoudendheid is om mee te werken aan deze lijst.  Als u niet met naam en toenaam vermeld wilt worden kan dat ook anoniem door bv alleen uw postcode met E-mailadres of uw mobiele nummer door te geven.

Graag vernemen wij op welke wijze u op deze lijst vermeld wilt worden (volledige gegevens of gedeeltelijk anoniem). Tevens bevestigd u met uw opgave geen bezwaar te hebben tegen het beschikbaar stellen van uw gegevens  die uitsluitend bestemd  zijn voor de eigen leden binnen de regio .(z.o.z.  In te vullen gegevens).

Doet u dit jaar nog niet mee, dan krijgt u volgend jaar (bij gebleken succes) wederom een nieuwe kans om u op te geven. Wij hopen elk jaar een update te maken met de wijzigingen in uw vogelbestand en nieuwe opgaven.

Wij zien uit naar uw spontane medewerking en zijn altijd bereid u nadere informatie te verstrekken!

Gelieve uw informatie door te geven of in te leveren bij de secretaris Theo Verbunt:

  • per mail: theoverbunt@hetnet.nl
  • per post: Bossestraat 43b 4581 BA Vogelwaarde.
  • per telefoon / fax: 0114-671396 of 06-28773658 
  • of op de vergadering van 30 maart as in “De Stenge” te Heinkenszand