07-04-14

 

Jaarvergadering regio Zwolle

 

Jaarvergadering Regio Zwolle 22 Januari

 

Het was een volle bak bij de Vrolijkheid. Er waren 60 leden naar de jaarvergadering gekomen. Het was dan ook een speciale jaarvergadering. We konden maar kort vergaderen, want we hadden een interessante tweede helft. Christiaan Luttenberg was weer van de partij!

Omdat onze regioredacteur Andries en zijn vrouw Evelien verblijd waren met hun zoon Rick, en  hierdoor niet aanwezig konden  zijn op de vergadering,  zal ik verslag doen. 

Iedereen wordt welkom geheten en geprezen om de hoge opkomst. Jan Brouwer doet de notulen en het jaarverslag dat zonder opmerkingen wordt goedgekeurd. Henk Boonenberg doet verslag van de centen; ons vermogen is aardig gegroeid mede door verkoop van de boeken. De kascommissie Jan van de Meer en Nico van Hout geven hun goedkeuring. Ook dit jaar zal er van alles worden georganiseerd; een paar interessante sprekers , een reis naar vogelpark Walsrode en natuurlijk weer een open tuindag. Houd het boekje goed in de gaten.

 

Na deze droge stof werd het tijd dat Christiaan kon beginnen aan zijn PowerPoint presentatie. We zagen dierentuinen over heel de wereld. Het was bijzonder om te zien hoe verschild de parken worden aangelegd. Van vele kleine rennetjes naast elkaar tot grot reuze  volières. Christiaan had het voor ons toegespitst op Aviornis dieren en wat hebben we er veel gezien. Door de vele plaatjes werd het wat later dan normaal, maar dat nam iedereen voor lief. Tot slot werd Christiaan bedankt, werden de loten getrokken en werd een ieder wel thuis gewenst .

Herman Kunst