Vraag en Aanbod in het tijdschrift

Elk lid van Aviornis kan zijn eigen gekweekte vogels te koop aanbieden in het tijdschrift onder 'Vraag en Aanbod', op voorwaarde dat het vogels betreft die tot de doelgroep van Aviornis International behoren.

De advertentie wordt geplaatst in het tijdschrift welke wordt uitgegeven in Nederland en Vlaanderen.
Daartoe dient het lid een advertentierooster of een kopie ervan in te vullen. U kleeft een sticker op de aangeduide plaats.

Elk regiobestuur beschikt over een voorraad advertentiestickers. Eén of meerdere stickers zijn te verkrijgen op elke activiteit van de regio's. De prijs bedraagt € 2,50 per sticker. De regeling geldt alleen voor de leden van Aviornis in Nederland en Vlaanderen die ringen bij onze ringendienst besteld hebben, en bijgevolg een stamnummer hebben.
Het advertentierooster en overige voorwaarden zijn terug te vinden in het tijdschrift onder de rubriek Vraag & Aanbod.

NB Bij wijze van proef zijn de advertenties in het tijdschrift nu gratis. U hoeft dus geen zegel(s) te kopen.

Adverteren in Duitsland

Hiernaast heeft u de mogelijkheid om uw advertentie op te laten nemen in het tijdschrift van Aviornis Duitland. Deze optie brengt geen extra kosten met zich mee, het is slechts een kwestie van de optie aanvinken in het opgaveformulier. Leden van Aviornis Duitsland kunnen ook hun advertentie in het nederlandstalige tijdschrift laten opnemen.

Commerciële advertenties

De bovengenoemde regelingen gelden niet voor handelaren of bedrijven, al zijn die lid van Aviornis. Deze laatste kunnen wel in een afzonderlijke rubriek adverteren. Hiervoor neemt u contact op met Peter Smeyers (petersmeyers@telenet.be).

Gratis online adverteren

Leden en niet-leden van Aviornis kunnen jaarlijks onbeperkt online adverteren op onze website. Kijk snel hier!

Klik voor vergroting
Aviornis tijdschrift