Watervogels houden...'t is een hobby!

Tijdelijks verkoopprijs: van € 59,95, nu voor €49,95 

Geschreven door Liliane De Boeck-Pauchet
Uitgegeven door Aviornis International


Aviornis presenteert met trots "Watervogels houden, 't is een hobby".

Dit boek is een handleiding voor beginners én gevorderden. Alles wat maar iets met de watervogelliefhebberij te maken heeft, komt aan bod. Als sluitstuk worden alle watervogelsoorten in alfabetische volgorde vermeld en afgebeeld, met daarbij de nodige uitleg over gedrag, winterhardheid, geprefereerde nestgelegenheid, grootte van het legsel, incubatietijd, opfok van de kuikens, gepaste ringmaat enz.  

Het is een lijvig boek van meer dan 900 bladzijden en 1500 kleurenfoto's en - tekeningen, met als formaat 17x24 cm. Alles wat enigzins met de watervogelhobby te maken heeft, komt aan bod.

Redactieleden, bestuursleden en vele andere Aviornis-liefhebbers hebben als hobbyist voor tekeningen en foto's gezorgd. Maar heel belangrijk: de schrijfster was alleen maar tevreden met extra kwaliteit. Een origineel boek is het alvast geworden.

Dit boek steekt alle Nederlandstalige werken over watervogels naar de kroon en hoort thuis in de bibliotheek van niet uitsluitend liefhebbers van watervogels, maar ook in die van andere vogelliefhebbers en aviculturisten. Het is een boeiend boek om te lezen en tevens een uitgebreid en volledig naslagwerk.

"Watervogels houden...'t is een hobby!" is een uitgave van Aviornis International. Tevens geeft Aviornis International een tweemaandelijks tijdschrift uit waarin naast wetenschappelijk gefundeerde artikels over watervogels, fazanten, kleine hoenderachtigen, wilde duiven e.d. ook talrijke kweekervaringen zijn opgenomen.

  • Tijdelijks verkoopprijs: van € 59,95, nu voor € 49,95 
  • Distributieadressen staan lager op deze pagina.
  • Niet verkrijgbaar via de reguliere boekhandel

Over de auteur

Liliane De Boeck-Pauchet is sinds 1986 een gewaardeerd lid van de redactie van Aviornis International. We kennen haar als schrijfster van gefundeerde artikels, maar ook van de leuke verhalen over kweekervaringen met een of ander eenden- of ganzenpaar. Bovendien is ze een getalenteerde fotograaf en bezit ze een scherp waarnemend oog voor het gedrag van watervogels.

Nu heeft zij haar bekende watervogelboek herschreven. Wederom met de bekende titel Watervogels houden...'t is een hobby!. Zoals gezegd, een aanrader voor iedere vogelliefhebber.

Verkoop en distributie

Verkoop vindt plaats via de regionale besturen*:

* Telefoonnummers kunt u vinden in het Aviornis International tijdschrift.

WEGENS SUCCES VERLENGD!
Klik voor een vergroting

Hét boek over watervogels! NU €10 korting! Een uniek kado voor iedere gelegenheid!

Inhoudsopgave boek:

watervogels_inhoud.pdf

52 K
Klik voor een vergroting
Rug van het boek
Klik voor een vergroting
Blz 94-95
Klik voor een vergroting
Blz 146-147
Klik voor een vergroting
Blz 342-343
Klik voor een vergroting
Blz 424-425
Klik voor een vergroting
Blz 884-885